Levi Snow Sport Academy logo

FUN ON SNOW

YLÄKOULU-
LEIRITYS

FreeStyle mukaan yläkouluohjelmaan, ilmoittaudu nyt!

FreeStyle mukaan yläkoulu-ohjelmaan, ilmoittaudu nyt!

Levi Snow Sport Academy tarjoaa yhdessä Lapin Urheiluakatemian kanssa alppihiihdosta, vapaalaskusta sekä parkkilaskemisesta kiinnostuneille nuorille asiantuntevaa lajivalmennusta ja monipuolisia urheilun tukipalveluita Yläkoululeirityksen muodossa.

Leiritysten avulla ja valmentajien tuella on mahdollista viedä harrastaminen uudelle tasolle tai rakentaa urheilijapolkua määrätietoisesti sekä tietysti löytää uusia laskukavereita. Uutena toimintamuotona syksyllä 2023 aloittaa FreeStyle, jossa on tarjolla valmennusta sekä suksilla laskeville että lumilautailijoille.

FreeRide- ja FreeStyle-leirejä järjestetään ensi kaudella neljä kappaletta, kaksi Rovaniemellä ja kaksi Levillä. FreeRide- valmennuksesta vastaa Sami Suhonen ja FreeStyle- valmennuksesta Levi Ski Clubin vastuuvalmentaja Jukka Jarva. Lisäksi FreeStylen puolella nähdään myös muita lajivalmentajia, heistä vakinaisimpana Juho Kilkki.

Tutustu tarkemmin FreeRide- ja FreeStyle-leireihin TÄSTÄ.

Alppihiihtäjät Fearless Finns -leiritykseen

Alppihiihdossa siirrytään valtakunnalliseen Fearless Finns – yläkoululeiritykseen, jossa leirit järjestetään yhteistyössä lajiliiton, sekä Rukan ja Tahkon alppikoulujen kanssa. Yläkoululeirien valmennuksesta vastaa Levi Snow Sport Academyn osalta Kaisa Puttonen.

Valmennuksella tähdätään fyysisten, psyykkisten, lajitaitojen ja urheilijan arjenhallintavalmiuksien kehittämiseen yksilöllisesti. Urheilijoita autetaan kohti heidän omia tavoitteitaan ja tarjotaan tukea kehittymiselle ympäri vuoden. Samalla löydetään henkilökohtaiset vastaukset kysymyksiin, miksi harjoittelen ja miten harjoittelen?

Yläkoululeiritys toimii myös ponnahduslautana lumilajien jatko- pintoihin Levi Snow Sport Academyssä.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN YLÄKOULULEIRITYKSISTÄ?

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN YLÄKOULU-LEIRITYKSISTÄ?

YLÄKOULULEIRIT YHTEISTYÖSSÄ

HAE YLÄKOULU-
LEIRITYKSIIN