Levi Snow Sport Academy logo

FREE TO SKI

FREESKI

FreeSki-linjan toiminta perustuu rentoon ja hauskaan, mutta laadukkaaseen toimintaan. Linjan tavoitteena on jatkaa suomalaiselle freeski-hiihdolle ominaisia piirteitä ja kasvattaa lajin pariin monipuolisesti taitavia sekä omannäköisiä laskijoita. Toiminnan keskiössä ei ole pelkästään kilpalaskijoiden valmennus, kehitys sekä kilpailumatkat, vaan tarkoituksena on yhdessä tutustua lajikulttuuriin, sen ilmiöihin ja erilaisiin tapoihin toteuttaa uraa lajin parissa. Freeski-linjan valmentajana aloittaa Otto ”Kepe” Venäläinen, yksi Suomen kokeneimmista Freeskivalmentajista, joka on myös korkeasti kouluttautunut liikunta-alan tehtäviin (LitM).

Lajin vahvan omaehtoisuuden mukaisesti ryhmään kuuluvilla laskijoilla on mahdollisuus vaikuttaa linjan toimintaan omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Toimintaan osallistuvilta henkilöiltä toivotaankin luovuutta sekä avointa mieltä erilaisia aktiviteetteja kohtaan, aina vapaalaskusta katulaskemiseen sekä mediasisällön tuottamiseen saakka. Freeski-linjan tavoitteena on tehdä vahvaa yhteistyötä akatemian eri linjojen kanssa, jolloin myös Freeski-linjaan kuuluvien henkilöiden mahdollisuutena on osallistua hiihdonohjaajakurssille sekä lumiturvallisuuskursseille. 

Haku kaudelle 2024-2025 on päättynyt.

Kiitos kuvayhteistyöstä!

Levi Snow Sport Academy FreeSki

Lukukausimaksu
1 800 €

sisältäen

Opiskelijat ovat henkilökohtaisesti vastuussa omista vakuutuksistaan, jotka kattavat freeskilaskun ja vapaalaskun. Kittilän kunnan ulkopuolelle suuntautuvat leirit ja matkat eivät kuulu lukukausimaksuun kuin valmennuksen osalta.

OPISKELIJAVALINNAT

+ Yläkoululeirillä tai Levi Ski Clubin toiminnassa mukana oleminen katsotaan eduksi.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN FREESKI KOULUTUKSESTA?

HAE FREESKI KOULUTUKSEEN

Haku kaudelle 2024-2025 on päättynyt.