Levi Snow Sport Academy logo

FREE TO RIDE

FREERIDE

FreeRide-koulutuksen aikana tutustumme koko vapaan laskettelun lajikulttuuriin mahdollisimman monipuolisesti. Se sopii kaikille lajin harrastajille, olivatpa jalassa laskettelusukset, lumilauta tai telemark-välineet. Tärkeimmässä roolissa opintojen aikana on turvallisuustaitojen oppiminen teorian ja käytännön harjoitusten kautta. 

Maastossa oppiminen tapahtuu ensisijaisesti leireillä joita järjestetään 6-7 kauden aikana Suomessa ja ulkomailla. Leirien puitteissa opiskelijat voivat osallistua myös vapaalaskukilpailuihin. Kittilä sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Tunturi-Lapin alueen tarjoamia vapaalaskumahdollisuuksia, joten myös päiväretket tunturien takamaastoihin on helppo toteuttaa. 

Opiskelijat osallistuvat opintojen ohessa Suomen hiihdonopettajat ry:n hiihdonohjaajakurssille ja suorittavat palkallisen työharjoittelun Levin Hiihtokoulussa. Opintojen aikana ja niiden jälkeen on mahdollisuus myös työllistyä hiihdonopetustehtäviin. 

Haku kaudelle 2024-2025 on päättynyt 9.2.2024, valinnat ilmoitetaan 19.2.2024 mennessä.

Kiitos kuvayhteistyöstä!

Tärkeintä on yhdessä tekeminen, ulkona oleminen ja nauraminen!

Valmentaja Sami Suhonen

KOULUTUSRAKENNE

Harjoitukset päivätoimintana Kittilässä ja lähialueilla.

6-7 leiriä kaudessa Suomessa ja ulkomailla. Leirien pituudet vaihtelevat.

Mahdollisuus osallistua vapaalaskukilpailuihin leirien puitteissa.

Lumettomana aikana liikumme paljon luonnossa juosten, meloen sekä maasto- ja alamäkipyörillä. Sisätiloissa tutuiksi tulevat myös kuntosaliharjoittelu sekä kiipeily.  

Levi Snow Sport Academy Freeride
Levi Snow Sport Academy Freeride

Lukukausimaksu
1 800 €

sisältäen

Opiskelijat ovat henkilökohtaisesti vastuussa omista vakuutuksistaan, jotka kattavat vapaalaskun ja freestylen. Kittilän kunnan ulkopuolelle suuntautuvat leirit ja matkat eivät kuulu lukukausimaksuun kuin valmennuksen osalta.

OPISKELIJAVALINNAT

+ Yläkoululeirillä tai Levi Ski Clubin toiminnassa mukana oleminen katsotaan eduksi.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN FREERIDE KOULUTUKSESTA?

FREERIDE RYHMÄÄ TUKEMASSA

HALUATKO LOGOSI TÄHÄN?

HAE FREERIDE KOULUTUKSEEN

Haku kaudelle 2024-2025 on päättynyt.