FREE TO RIDE

FREERIDE

FreeRide-koulutuksen aikana tutustumme koko vapaan laskettelun lajikulttuuriin mahdollisimman monipuolisesti. Se sopii kaikille lajin harrastajille, olivatpa jalassa laskettelusukset, lumilauta tai telemark-välineet. Tärkeimmässä roolissa opintojen aikana on turvallisuustaitojen oppiminen teorian ja käytännön harjoitusten kautta. 

Maastossa oppiminen tapahtuu ensisijaisesti leireillä joita järjestetään 6-7 kauden aikana Suomessa ja ulkomailla. Leirien puitteissa opiskelijat voivat osallistua myös vapaalaskukilpailuihin. Kittilä sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Tunturi-Lapin alueen tarjoamia vapaalaskumahdollisuuksia, joten myös päiväretket tunturien takamaastoihin on helppo toteuttaa. 

Opiskelijat osallistuvat opintojen ohessa Suomen hiihdonopettajat ry:n hiihdonohjaajakurssille ja suorittavat palkallisen työharjoittelun Levin Hiihtokoulussa. Opintojen aikana ja niiden jälkeen on mahdollisuus myös työllistyä hiihdonopetustehtäviin. 

Viimeinen hakupäivä 15.1.2023!

Tärkeintä on yhdessä tekeminen, ulkona oleminen ja nauraminen!

Valmentaja Sami Suhonen

KOULUTUSRAKENNE

Harjoitukset päivätoimintana Kittilässä ja lähialueilla.

6-7 leiriä kaudessa Suomessa ja ulkomailla. Leirien pituudet vaihtelevat.

Mahdollisuus osallistua vapaalaskukilpailuihin leirien puitteissa.

Lumettomana aikana liikumme paljon luonnossa juosten, meloen sekä maasto- ja alamäkipyörillä. Sisätiloissa tutuiksi tulevat myös kuntosaliharjoittelu sekä kiipeily.  

Levi Snow Sport Academy Freeride
Levi Snow Sport Academy Freeride

Lukukausimaksu
1 600 €

sisältäen

Opiskelijat ovat henkilökohtaisesti vastuussa omista vakuutuksistaan, jotka kattavat vapaalaskun ja freestylen. Kittilän kunnan ulkopuolelle suuntautuvat leirit ja matkat eivät kuulu lukukausimaksuun kuin valmennuksen osalta.

OPISKELIJAVALINNAT

+ Yläkoululeirillä tai Levi Ski Clubin toiminnassa mukana oleminen katsotaan eduksi.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN FREERIDE KOULUTUKSESTA?

FREERIDE RYHMÄÄ TUKEMASSA

HALUATKO LOGOSI TÄHÄN?

HAE FREERIDE KOULUTUKSEEN

Viimeinen hakupäivä 15.1.2023