Levi Snow Sport Academy logo

Tervetuloa uusille nettisivuille!

Päävalmentaja Jukka Markkanen

Jukka Markkanen

LEVI SNOW SPORT ACADEMYN PÄÄVALMENTAJA

Onpa mahtipontista saada tehdä ammattilaisten kanssa töitä valmennuksen lisäksi myös näissä kotisivujutuissa. Kiitos Arctic Anglen Nita ja Timo työstänne! 

Ja yhtä lailla mahtipontista on ollut seurata meidän nuorten aktiivisuutta alkaneella kaudella, vaikka lumikausi on vielä edessä ja alkaa vasta, tai pikemminkin jo 7.10 kotirinteessämme Levillä. 

KOHTI MAAILMANCUPIA

Kauden aluksi kävimme elokuussa lähes koko tämän lukuvuoden 44 opiskelijan ryhmällä Harrinivan Vuontisjärven eräkeskuksessa ottamassa tuntumaa luontoon hyödyllisten harjoitusten ja hölmöilyn merkeissä. Mitä kaikkea siellä tapahtuikaan, jääköön se elämään legendoissa ja paikalla olleiden mielissä. 

Alppihiihtäjät ovat totuttuun tapaan käyneet jo ulkomailla kiertämässä keppejä ja valmistautuvat marraskuussa alkavaan kilpailukauteen. Heitä luotsaavat entistä nopeampiin kurveihin viime vuoden malliin Leino ja Pete. Saapa nähdä, pääseekö meidän urheilijoita marraskuun maailmancup-radoille lappu rinnassa. Viime vuonnahan me saatiin hurrata yhdessä Riia parhaimpaansa. Kaisan rytmiryhmä (JuniorTeam) on myös leireillyt hallissa ja jäätiköllä. Ryhmässähän luodaan turvallista kasvupolkua nuorille urheilijan aluille. 

TYLSÄÄ EI TULE

Monitaitolinjalla suurin muutos on, että Tuukka vetäytyy sivummalle päivittäisestä toiminnasta ja vanha tuttumme Pepe on tullut takaisin valmentajarinkiin, tosin eri roolissa kuin ennen. Hän vastaa nyt pääosin monitaitolinjan koulutuksesta. Uudet monitaitolinjalaiset tulevat laajasti eri puolilta Suomea: Turusta, Mikkelistä, ”Koskista” ja Hyvinkäältä, aika coolia, eikö? Syksyn aikana on ehditty viikkotreenien lisäksi muun muassa meloa ja pyöräillä ja ihan kohtahan päästään siis suksille. 

Sami on juoksuttanut vapaalaskijoita iltarasteilla pitkin metsiä karttojen kanssa ja alamäessä on menty kovaa DH-pyörillä. Opiskelijoissa on kovakuntoisia tyyppejä, mutta taitaapa mennä vielä hetki ennen kuin Sami jää juoksussa jalkoihin, mutta pyörällä, suksilla ja laudalla saattaakin olla jo toinen juttu. 

Sanotaan, että vuodet eivät ole veljiä keskenään, joten odotan innokkaan uteliaana, mitä tuleva lukuvuosi tuo tullessaan. Koulun historian ja menneiden vuosien perusteella uskallan kuitenkin luvata, että tylsää meille ei tule, ja se on varma. 

Terveisin, Juki

Jaa artikkeli