Levi Snow Sport Academy logo

Huippukausi takana ja muutoksia edessä

Levi Snow Sport Academy logo

Alppihiihtotiimi

LEVI SNOW SPORT ACADEMY

Takana on Levi Snow Sport Academyn alppihiihtolinjan menestyksekkäin kausi sen historian aikana. Koulumme opiskelijat nappasivat yhteensä 14 SM- mitalia, joista kuusi tuli U18-ikäluokassa, 3 kpl U21- ikäluokassa, 3 aikuisten sarjoissa ja 2 yläkouluikäisten Junior teamilaisten toimesta.

Urheilijamme harjoittelivat/kilpailivat kauden aikana Suomen lisäksi Itävallassa, Italiassa, Liettuassa ja Ruotsissa. Riia Pallari pääsi edustamaan kouluamme ja Suomea nuorten MM- kilpailuissa Itävallan St. Antonissa sekä kotirinteessä Levin maailmancupissa. Altti Pyrrö ja Kaisu Jaakkola taas pääsivät Suomen joukkueeseen European Youth Olympic Festival – kisoissa Italian Tarvisiossa.

Aloitimme treenikauden Levin lumilla 7.10. ja päätimme sen vajaa kaksi viikkoa sitten 11.5., minkä jälkeen vuorossa olivat vielä kevättestit Santa Sportilla kesän harjoittelukauden treenisuunnitelmien pohjaksi. Eli seuraavaa kautta aletaan jo valmistelemaan, vaikka edessä onkin kesäloma.

Koulujen päättyessä kaksi alppihiihtolinjan opiskelijaa saa painaa päähänsä ylioppilaslakin, Onnea Riia ja Olli!!! Syksyllä valmennustiimi vahvistuu entisestään, kun saamme alppihiihtolinjalle uuden valmentajan. Petri Tuomikoski siirtyy hoitamaan Levi Snow Sport Academyn koordinaattorin tehtävää, joten myös hänen ammattitaitonsa pysyy edelleen talossa. Saamme syksyllä tiimiimme myös kaksi uutta urheilijaa, teretulemast Emma ja Ninna!!!

Tästä on hyvä jatkaa syksyllä kohti uusia menestyksiä. Kiitos hienosta kaudesta kaikille, jotka ovat olleet edesauttamassa sen onnistumista!

Terveisin LSSA:n alppihiihtotiimi

Jaa artikkeli